Wednesday, 25 June 2014

Oracle DBA Question $ Answers(Part 10)

1. Can we perform DML operation on Materialized view?

A.Yes
B.No

correct answer: b


2.Materialized views are schema objects, that can be used to summarize pre compute replicate and distribute data?

A.True
B.False

correct answer: a

3. Does a materialized view occupies space?

A. Yes
B. No

correct answer: a

4. Can we name a Materialized View log?

A. Yes
B. No

correct answer: b

5. By using which view can a normal user see public database link?

A. USER_DB_LINKS
B. DBA_DB_LINKS
C. ALL_DB_LINKS

correct answer: c

6. Can we change the refresh interval of a Materialized View?

A. YES
B. NO

correct answer: a

7. Can we use a database link even after the target user has changed his password?

A. Yes
B. No

correct answer: a

8. Can we convert a materialized view from refresh fast to complete?

A. Yes
B. No

correct answer: a

9. A normal user can create public database link?

A. True
B. False

correct answer: b

10. If we truncate the master table, materialized view log on that table__

A. Will be truncated
B. Wont be truncated
C. Will be dropped

correct answer: c

0 comments:

Post a Comment